În judeţ

Numărul cazurilor de Covid-19 în evoluţie a scăzut la 319

 > Doar în 31 de localităţi sucevene nu sunt cazuri de Covid-19

Prefectura Suceava a anunţat că ieri, în judeţ, erau 319 de cazuri de infecţie Covid-19 în evoluţie, în scădere faţă de duminică, când erau 321 de cazuri.

Sursa precizează că, din cele 114 unităţi administrativ-teritoriale, în 31 nu exista niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, în 42 era câte un caz în evoluţie, iar 25 localităţi avea sub cinci cazuri în evoluţie. În acelaşi timp, 10 localităţi avea sub zece cazuri în evoluţie iar 6, peste zece cazuri în evoluţie.

În acelaşi timp, la nivelul judeţului, 313 de persoane se aflau în carantină, iar 156 de persoane în izolare la domiciliu.

În cursul zilei de duminică, 9 august, poliţiştii au desfăşurat activităţi în context Covid-19, fiind verificate 398 persoane. De asemenea, au fost verificate 100 societăţi comerciale şi au fost aplicate 25 sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.200 lei.

Prefectura precizează că datele înscrise în comunicatul citat provin din situaţiile oficiale întocmite şi transmise de instituţiile competente. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: