Ioan Stan le transmite primarilor PSD Suceava care vor candida din partea PNL că vor regreta

> Liderul judeţean al PSD este convins că Gheorghe Flutur nu va mai fi preşedinte al CJ Suceava

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a transmis, ieri, primarilor PSD Suceava care vor candida din partea PNL la viitoarele alegeri locale din partea PNL că vor regreta alegerea făcută, pentru că Gheorghe Flutur nu va mai fi preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava şi că PNL se distruge electoral din cauza modului în care guvernează.

Vă prezentăm integral declaraţia senatorului PSD Ioan Stan. (N.B.)

Asistăm la o racolare tot mai acerbă din partea PNL Suceava a primarilor PSD aflaţi în funcţie. Suntem convinşi că cei care schimbă în acest moment tabăra vor regreta ulterior alegerea făcută, pentru că domnul Flutur nu va mai fi preşedinte al CJ Suceava din toamnă şi PNL-ul se distruge singur electoral prin felul în care guvernează ţara. Această abordare ne demonstrează, în primul rând, o criză de resursă umană în interiorul PNL Suceava şi în al doilea rând că acest partid devine tot mai mic şi mai lipsit de importanţă atât în judeţul nostru, cât şi la nivel naţional.

Ce a mai făcut Gheorghe Flutur în această săptămână? S-a trezit din nou vorbind despre autostrăzile Siret – Bucureşti şi cea a Nordului, ca şi cum realizarea lor ar depinde în totalitate de el, deşi nu are nicio treabă cu aceste proiecte, atribuţiile lui fiind legate de administrarea drumurilor judeţene. Şi, ca să-l facem să înţeleagă care îi sunt atribuţiile, îl invităm la o plimbare cu maşina pe drumul judeţean 208 E, cu speranţa că gropile de pe drumul respectiv îl vor scutura atât de bine încât îi va veni mintea la cap şi se va ocupa de ce trebuie, nu de ce visează. Cu această ocazie, îl rugăm să ne spună ce a făcut cu cele aproximativ 230 de milioane de lei primiţi prin PNDL 2 de la Guvernul PSD pentru drumurile judeţene în 2018, pentru că suma respectivă nu se vede în infrastructura rutieră a judeţului nostru.

„Doctorul” Flutur a explicat medicilor cum funcţionează Laboratorul de Medicină Nucleară

Tot săptămâna aceasta domnul Flutur a ţinut să devină din nou „doctor”, explicându-le medicilor adevăraţi cum funcţionează şi cât de important este Laboratorul de Medicină Nucleară din cadrul Spitalului Judeţean Suceava. Domnia sa a ţinut să inaugureze acest laborator cu festivismu-i arhicunoscut, acum, în campanie electorală, deşi laboratorul nu funcţionează şi nici nu va funcţiona degrabă, din cauza lipsei de personal. Această abordare a domnului Flutur a generat nemulţumiri, inclusiv printre medici, care nu vor să fie părtaşi la campania sa electorală. Suntem siguri că aceştia ar fi preferat ca preşedintele CJ Suceava să se ocupe mai degrabă de aprovizionarea spitalului cu tot ce trebuie pentru epidemia de Covid-19, deoarece, la cum este administrată aceasta de Guvernul PNL, riscăm să vină valul 2 şi să fim din nou nepregătiţi. Şi poate domnul Gheorghe Flutur a uitat că se face vinovat de moartea a peste 200 de suceveni, pentru că la începutul epidemiei nu a dotat Spitalul Judeţean corespunzător, dar noi nu uităm asta.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: