Gheorghe Flutur a decis:

Doar meritocraţia va face Bucovina să funcţioneze !

Într-o declaraţie făcută ieri în exclusivitate pentru cotidianul “Crai nou”, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi totodată liderul judeţean al PNL, Gheorghe Flutur, şi-a exprimat în termeni tranşanţi decizia de a insista pentru impunerea meritocraţiei: “Nu pot şi nu concep să nu conduc judeţul în următorul mandat fără a avea în vedere meritocraţia. Bucovina va funcţiona pe baza meritocraţiei”.

Potrivit lui Gheorghe Flutur, “aceasta este singura metodă eficientă care poate aduce un progres real. S-a vorbit şi la nivel naţional, s-a vorbit şi la nivel regional despre meritocraţie, dar până acum a rămas ce a fost, un deziderat şi mai puţin o realitate. Nu putem progresa decât având oameni competenţi, care efectiv să-şi facă treaba şi încă mai mult decât atât, să gândească pentru progresul nostru.”

“Bucovina este nu numai un judeţ, ci şi o parte din ţară. Bucovina înseamnă mai mult decât atât şi o ştiţi cu toţii. Bucovina nu mai trebuie lăsată pe mâna începătorilor, a neprofesioniştilor sau a oamenilor aduşi de partid, din raţiuni politice. Bucovina are nevoie de oameni competenţi! Şi noi avem oameni competenţi, dar care n-au participat niciodată la actul de naştere, la actul de conducere, la cel de zidire. Este momentul – şi eu numesc acest moment al doisprezecelea ceas – când trebuie să folosim această resursă nepreţuită a noastră.

Suntem singurul partid din tot arcul politic care şi-a fixat ca deziderat introducerea meritocraţiei. Altfel nu concepem să ne desfăşurăm activitatea nici măcar o zi. Competenţă, răspundere, dedicaţie şi dragoste pentru ceea ce faci!” ne-a declarat Gheorghe Flutur. (Gabriela Chifan)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: