Există şi miracole

3.936 de suceveni s-au vindecat de Covid-19

Prefectura Suceava a anunţat ieri că, potrivit datelor centralizate de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, la nivelul judeţului Suceava se înregistrau 3.936 de persoane declarate vindecate.

În acelaşi timp, la nivelul judeţului, în anterioarele 24 de ore, au fost internate 13 persoane diagnosticate cu Covid-19, iar 16 persoane declarate vindecate au fost externate.

Astfel, din totalul celor 511 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 132 pacienţi erau diagnosticaţi cu Covid-19, iar 128 pacienţi erau în zona tampon. Din cei 132 pacienţi diagnosticaţi Covid-19, 86 pacienţi prezentau forme medii ale bolii, 33 forme uşoare, iar 13 pacienţi, cu forme grave, erau internaţi în secţia ATI, dintre care patru erau ventilaţi mecanic.

În Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 81 de pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi nouă persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Sursa citată precizează că persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecţiei cu noul coronavirus, sunt declarate pacienţi diagnosticaţi Covid-19, fără a fi influenţată statistica în ceea ce priveşte numărul de internări.

De menţionat este că numărul total de persoane testate până ieri era de 36121 persoane, în anterioarele 24 de ore fiind testate 120 de persoane, dintre care 10 au fost confirmate pozitiv. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: