Raed Arafat reclamă fake news la Timişoara: Nu se mai opresc

Şeful DSU, Raed Arafat, spune că cei care încearcă să răspândească minciuni care să facă oamenii să nu respecte măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 se folosesc de fake news, aşa cum s-a postat, pe un grup din Timişoara, că toate DSP-urile vor fi conduse de armată.

Arafat spune că ceea ce s-a postat pe un grup din Timişoara, cum că el ar fi declarat că armata va conduce toate DSP-urile teritoriale este fake news. „Cei cu minciunile şi fake news nu se opresc! În continuare se încearcă prin orice metodă posibilă să răspândească minciuni care să facă oamenii să refuze să respecte sfaturile, recomandările şi regulile care se referă la prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2. Încă un exemplu de manipulare şi dezinformare postat pe un cont de facebook din Timişoara. Astfel de dezinformări şi manipulări sunt menite să destabilizeze comunităţile şi să instige specialiştii şi populaţia împotriva celor care gestionează pandemia. În continuare, vă recomand să aveţi mare grijă de unde vă informaţi!”, a spus Raed Arafat, ieri, pe pagina sa de Facebook.

Totuşi, secretarul de stat colonel medic Ionel Paul Oprea va coordona Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a Bucureştiului, până la remedierea deficienţelor constatate la nivelul acestei instituţii, în urma unei decizii a ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: