Judeţul Suceava

Numărul cazurilor de Covid-19 în evoluţie a scăzut la 321

> În 83 de unităţi administrativ-teritoriale sunt cazuri de Covid-19, dintre care, în aproape jumătate, este un singur caz în evoluţie

Prefectura Suceava a anunţat că duminică, în judeţul nostru, erau 321 de cazuri de infecţie Covid-19 în evoluţie, în scădere faţă de sâmbătă, când erau 335 de cazuri.

Conform distribuţiei cazurilor Covid-19 pe unităţi administrativ-teritoriale, din cele 114 unităţi administrativ-teritoriale, 31 nu au niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 39 au câte un caz în evoluţie, 28 au sub cinci cazuri în evoluţie, 10 au sub zece cazuri în evoluţie, iar 6 au peste zece cazuri în evoluţie.

De menţionat este că numărul total de persoane testate până duminică în judeţ era de 36.001, în anterioarele 24 de ore fiind testate 261 de persoane dintre care, potrivit GCS, 18 au fost confirmate cu infecţie cu noul coronavirus.

În judeţ se aflau în carantină 356 de persoane, iar 140 în izolare la domiciliu.

În cursul zilei de 8.08.2020 poliţiştii au desfăşurat activităţi în context Covid-19, fiind verificate, cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse, 368 persoane.

De asemenea, au fost verificate 107 societăţi comerciale şi au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale în valoare de 1000 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală şi neluarea măsurilor pentru diminuarea impactului riscurilor conform Legii nr.55/2020, a informat Prefectura. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: