În condiţii sanitare draconice

CSU Suceava va juca turneul de promovare în Liga Zimbrilor, la Cheile Grădiştei

Universitatea Suceava a primit, în sfârşit, veşti legate de varianta de promovare în Liga Zimbrilor, aşteptate de multă vreme din cauza situaţiei imprevizibile din handbal generate de coronavirus.

Federaţia Română de Handbal a anunţat cluburile despre locul, momentul şi modul de desfăşurare al turneelor Final Four ale Cupei României şi al celor de promovare, care ne privesc direct.

Astfel, CSU Suceava îşi va juca şansa de a concura din toamnă în Liga Naţională în cadrul turneului care se va desfăşura, în regim de cantonament, la Cheile Grădiştei, din 26 august.

Au confirmat deja participarea primele două clasate în cele două serii ale Diviziei A, respectiv CSU Suceava, Magnum Botoşani, Unirea Sînicolau Mare şi CSM Alexandria. Primele două clasate vor promova în Liga Zimbrilor.

Jucătorii lui Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei vor întâlni miercuri, 26 august, de la ora 10, CSM Alexandria, joi, 27 august, de la ora 13, Unirea Sînicolau Mare şi vineri, 28 august, Magnum Botoşani.

Potrivit protocoalelor medicale impuse de posibilitatea infecţiilor cu coronavirus, fiecare lot va deplasa la Cheile Grădiştei un lot de maxim 25 de persoane, pe liste nominale comunicate în prealabil împreună cu rezultatele testărilor RT-PCR efectuate cu maxim 48 de ore înainte de începerea turneelor. În hotelul unde vor fi cazaţi sportivii nu se va permite accesul niciunei persoane, jucător sau oficial, care nu a efectuat testul.

La intrarea în hotelul-cantonament, în care fiecare echipă va avea la dispoziţie câte un etaj, tuturor membrilor loturilor le va fi măsurată temperatura. Masa va fi servită în regim de catering sau în spaţii amenajate în aer liber, iar în acest caz, echipele nu se vor întâlni una cu cealaltă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: