Excludere din PMP

Candidatul de primar la Moldoviţa trecut pe linie moartă

Organizaţia Judeţeană a Partidului Mişcarea Populară anunţă că s-a întâlnit în Consiliul Executiv Judeţean, pentru a dezvolta strategia de campanie electorală, iar unul dintre cele mai importante subiecte discutate a făcut referire la excluderea candidatului pentru funcţia de primar din comuna Moldoviţa, Romeo Cocerhan, „care a dat dovadă de lipsă de fairplay şi a trădat aşteptările atât ale partidului, cât şi ale alegătorilor, îndreptându-se către PNL”.

În ceea ce priveşte candidatul de la Moldoviţa pentru funcţia de primar, Partidul Mişcarea Populară va prezenta un om cu şanse reale de câştig, anunţă formaţiunea, care adaugă că, având în vedere evoluţia acţiunilor politice propuse de Partidul Mişcarea Populară şi creşterea constantă a numărului de membri şi simpatizanţi, are încredere că împreună se va obţine un rezultat foarte bun la alegerile din acest an. În ce priveşte celelalte organizaţii locale din judeţ, PMP anunţă că va depune liste complete pentru alegerile locale. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: