Şomuz Fălticeni se tot întăreşte cu jucători noi

Clubul Şomuz Fălticeni tace şi face pentru realizarea obiectivului propus în viitorul sezon de Liga a III-a şi declarat deja, acela de a se clasa la final mai sus decât celelalte două reprezentante ale judeţului Suceava din acelaşi eşalon fotbalistic, Foresta Suceava şi Bucovina Rădăuţi.

După achiziţionarea, la sfârşitul lunii trecute, de la echipa de Liga a III-a a Universităţii Craiova, a portarului de 21 de ani Claudiu Chindriş, alţi doi jucători noi au venit la Fălticeni să pună umărul la realizarea ambiţiilor echipei lui Daniel Stoica şi Andrei Pascal.

Este vorba despre Bogdan Forizs, un fundaş de 25 de ani, din Bihor, care a fost căpitan la Naţional Sebeş, şi juniorul de 19 ani Andrei Carlos Mocan, care a jucat şi la Universitatea Cluj.

Din declaraţiile directorului sportiv al clubului, Şomuz Fălticeni mai are în vedere achiziţionarea altor jucători, chiar şi străini.

La finalul campionatului Ligii a III-a 2019-2020, Şomuz Fălticeni a fost pe locul 9 în clasament, în timp ce Foresta Suceava şi Bucovina Rădăuţi au încheiat competiţia pe locurile 2 şi 4.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: