S-au finalizat lucrările de amenajare a zonei ANL Obcini din Suceava

> Potrivit lui, acestea presupun 220 locuri de parcare, noi accese la scările de bloc şi o stradă refăcută total

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat, miercuri seara, că s-au finalizat lucrările de amenajare a zonei ANL din cartierul Obcini.

El a amintit că acest proiect s-a început cu înmânarea cheilor pentru 80 de tineri care au accesat criteriile ANL, moment în care a promis că vor fi aduse schimbări majore zonei prin lucrări de sistematizare rutieră şi amenajare a noi locuri de parcare.

„Am promis şi am făcut, săptămâna aceasta fiind finalizate, după realizarea locurilor de parcare, lucrările de reabilitare a str. Pictor Şerban Rusu Arbore şi a trotuarelor” a precizat viceprimarul.

El a menţionat că a fost turnat covor asfaltic pe 3.168 mp, a fost pavată o suprafaţă de 856 mp şi s-au montat bordură mare pe 733 metri liniari şi borduri mici pe 633 metri liniari.

„Acum, sucevenii care locuiesc în blocurile ANL din cartierul Obcini, zona Metro, beneficiază de 220 locuri de parcare, noi accese la scările de bloc şi o stradă refăcută total” a declarat Lucian Harşovschi. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: