Surprins de jandarmi

Un bărbat de 35 de ani din Câmpulung Moldovenesc, care a tăiat patru molizi dintr-o parcelă care nu-i aparţine, a fost surprins, luni, de jandarmi, când încerca să-i încarce în căruţă.

Potrivit IJJ Suceava, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, un echipaj de jandarmerie din cadrul Postului Montan Câmpulung Moldovenesc a depistat o persoană care a tăiat ilegal mai mulţi arbori.

Jandarmii au constatat că, în dimineaţa de luni, bărbatul din Câmpulung Moldovenesc s-a deplasat cu o căruţă în zona împădurită cunoscută sub denumirea „Buneşti”.

Acesta a tăiat patru molizi nemarcaţi de lucrătorii silvici, de pe un teren care nu-i aparţine, cu intenţia de a-i încărca în atelajul hipo şi de a-i transporta la domiciliu.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 4000 lei. Cantitatea de 4,40 mc de material lemnos a fost predată în custodie Ocolului Silvic Pojorâta. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: