Preşedintele CJ a respins informaţiile conform cărora SJU Suceava va fi transformat în spital regional Covid

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a respins, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, ideea că Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava ar urma să fie transformat în spital regional Covid.

„Spulber ideea că SJU Suceava se face spital-covid. Este doar o temă de presă. Nu a cerut nimeni aşa ceva, pentru că toţi au problemele lor” a spus Flutur.

El a arătat că în Iaşi sunt şase spitale care să rezolve cazuistica şi că au adus şi un spital de campanie.

„Cum să vină la Suceava? Noi mai avem un amar pe suflet. Pe unele uşi de la saloane scria: Nu primim pacienţi de la Suceava. Asta m-a durut şi atunci am cerut mai multă solidaritate la ai noştri” a spus Flutur.

El a arătat că, din păcate, din dorinţă de imagine, unii au sacrificat judeţul.

„Şi alţii au aşa ceva şi nu ne-am dus să le comentăm câţi medici sunt infectaţi la Galaţi, sau în Argeş, sau în altă parte. Parcă mai mult patriotism local nu ar fi stricat în această perioadă pentru că nu face cineva procente dacă Flutur e lat în spital” a spus Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: