Atletism

Patru medalii naţionale pentru atleţii copii suceveni

Micii atleţi suceveni s-au întors de la Campionatul Naţional pentru copii cu patru medalii. Concursul desfăşurat la finalul săptămânii trecute pe stadionul „Iolanda Balaş Soter”, din Bucureşti, a fost organizat cu respectarea strictă a regulamentelor sanitare impuse de pandemie şi a cuprins probele de 80 m, 200 m, 300 m, 60 m garduri, 200 m garduri, înălţime, prăjină, lungime, greutate, suliţă, disc, ciocan, triatlon.

 Chiar dacă au fost scoase probele de semifond, iar atleţii s-au întrecut doar în probe individuale şi de viteză, copiii au dovedit multă „foame” de concurs şi o bună pregătire fizică.

Clubul CSM Suceava a adăugat pe lista de palmares încă un campion naţional la categoria C2, Radu Alexandru Hiliuţă, elevul antrenorului Radu Mihalescu. Tânărul sportiv a câştigat proba de 300 m cu timpul de 43,49, fiind cel mai bun dintr-o serie de 14 copii prezenţi la start.

La aceeaşi categorie, C2, l-am regăsit în postura de vicecampion naţional la proba de săritură în înălţime pe Ruben Iliuţă Isopel, de la ACS Poiana, care s-a oprit cu ştacheta la 1,45 m, cu vreo 25 de cm mai mult decât măsoară el însuşi.

Alţi doi atleţi copii, de data aceasta de la CSM Dorna Vatra Dornei, ambii antrenaţi de profesorul Cristian Prâsneac, au încheiat meritoriu probele la care au participat. Denisa Kore a revenit acasă cu medalia de vicecampioană naţională la proba de 300 m şi a fost la un pas să urce pe podium după cursa de 200 m, în timp ce Gabriel Andrei Capră a luat bronzul la proba de 60 m garduri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: