Numărul sucevenilor vindecaţi de Covid-19 a ajuns la 3.861

> În spitalele din Suceava şi Rădăuţi sunt internaţi 205 pacienţi Covid-19 > În ultimele 24 de ore au fost internate 20 de persoane cu Covid-19 şi externate 15

Prefectura Suceava a anunţat că ieri dimineaţă, conform datelor centralizate de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, în judeţ se înregistra un număr de 3861 de persoane declarate vindecate de Covid-19.

Totodată, în judeţ, în ultimele 24 de ore, au fost internate 20 persoane diagnosticate cu Covid-19, în acelaşi interval de timp fiind externate 15 persoane declarate vindecate.

Potrivit sursei citate, din totalul celor 524 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 132 sunt diagnosticaţi cu Covid-19, 125 sunt în zona tampon şi 267 sunt cu alte afecţiuni (non-Covid).

Dintre cei 132 pacienţi diagnosticaţi Covid-19, 91 prezintă forme medii ale bolii, 31 forme uşoare, iar 10 pacienţi cu forme grave sunt internaţi în secţia ATI, dintre care patru sunt ventilaţi mecanic.

În Spitalul Municipal Rădăuţi au fost internaţi 73 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi 12 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: