Lucrări de cadastru şi carte funciară în nouă comune din judeţ

> În cauză sunt Dumbrăveni, Fântânele, Frătăuţii Noi, Grăniceşti, Poiana Stampei, Pojorâta, Şcheia, Udeşti şi Vama, în iunie fiind organizată achiziţie publică pentru alte zece comune

Lucrările de cadastru general vor avea loc în nouă comune din judeţul Suceava. Anunţul a fost făcut de Vasile Mocanu, director executiv al Oficiului Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OJCPI) Suceava, care precizează că Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) a iniţiat o procedură de licitaţie deschisă pentru achiziţionarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru şi carte funciară a imobilelor din 261 de unităţi administrativ-teritoriale din 35 de judeţe. Procedura va fi finalizată cu încheierea de contracte multianuale pe lot, pentru o perioadă de 24 de luni, valoarea totală fiind de aproximativ 300 de milioane de lei (fără TVA).

Din judeţul Suceava, la licitaţie sunt scoase lucrările de înregistrare pentru comunele Dumbrăveni, Fântânele, Frătăuţii Noi, Grăniceşti, Poiana Stampei, Pojorâta, Şcheia, Udeşti şi Vama.

Finanţarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional, Proiectul major privind „Creşterea gradului de acoperire şi incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăţilor în zonele rurale din România”.

Proiectul în cauză completează obiectivul Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară (PNCCF) 2015-2023 prin lucrări de înregistrare sistematică a circa 5,75 de milioane de hectare din 660 de unităţi administrativ-teritoriale situate în zone rurale ale României.

În iunie 2020, ANCPI a lansat procedură de achiziţie publică pentru alte zece comune din judeţul Suceava, respectiv pentru Dorneşti, Drăgoieşti, Ilişeşti, Păltinoasa, Pătrăuţi, Satu Mare, Stroieşti, Stulpicani, Suceviţa şi Vereşti.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: