Liga a II-a şi Liga a III-a debutează din 29 august

La şedinţa Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din 3 august au fost aprobate datele de începere a competiţiilor de Liga a II-a şi a III-a şi din Cupa României, din sezonul 2020-20121, dar preşedintele Răzvan Burleanu a declarat ulterior că acestea ar putea fi decalate în funcţie de evoluţia pandemiei

„Referitor la debutul Ligii a II-a, respectiv Ligii a III-a, vorbim de 29 august. În acelaşi timp, la nivel de Comitet Executiv am stabilit că în fiecare săptămână vom analiza evoluţia pandemiei, astfel încât să fim în măsură să susţinem sau nu amânarea acestui debut de campionat”, a declarat preşedintele FRF la conferinţa de presă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: