La SJU Suceava

Laboratorul de medicină nucleară va fi deschis în curând

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că are un regret în acest mandat, şi anume că nu a fost încă finalizat centrul de radioterapie, investiţie făcută de o firmă privată, dar a anunţat că în aceste zile va fi inaugurat Laboratorul de medicină nucleară de la SJU Suceava.

„Aş fi vrut să aibă loc mai repede finalizarea centrului de radioterapie pentru bolnavii de cancer. E un partener din Cluj. Clădirea este făcută, aparatura este adusă. Au avut şase-şapte luni nişte probleme cu banca” a spus Flutur.

El a arătat că din această cauză are un regret că în acest mandat al său nu s-a deschis acest centru.

Preşedintele CJ Suceava a spus că zilele astea se va inaugura Laboratorul de medicină nucleară de la Spitalul Judeţean Suceava.

„Eu cred că în ţară Bucureştiul mai are aşa ceva. Este exact pentru bolnavii de la oncologie, pentru verificarea funcţionării celulelor umane. Eu ştiu, pentru că, din păcate, am avut în familie situaţia asta. Trebuia să te duci în Turcia, la Anadolu, sau la Viena ca să-ţi facă acel PET-CT. Avem toate aparatele aduse aici, avem amenajarea spaţiilor şi dăm drumul” a spus Flutur.

El a menţionat că a fost îngreunată punerea în funcţiune a acestui laborator de medicină nucleară din cauza epidemiei cu noul coronavirus.

„Au fost încurcaţi oamenii cu coronavirusul până acum, deoarece spitalul nou şi spitalul vechi au lucrat la un loc” a spus Flutur, care a menţionat că se va intra în normalitate. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: