Gheorghe Flutur afirmă:

Sunt încrezător că vom reuşi să convingem concetăţenii să ne dea girul

 Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, preşedinte al Ligii Aleşilor Locali din PNL, a participat, sâmbătă, la şedinţa Biroului Politic Naţional, în care a fost finalizată validarea candidaţilor Partidului Naţional Liberal din întreaga ţară pentru funcţiile de preşedinţi ai consiliilor judeţene, primari ai municipiilor reşedinţă de judeţ, primar general al municipiului Bucureşti şi primari de sectoare.

„Din acest moment se intră practic în linie dreaptă cu acţiuni de precampanie şi organizarea campaniei electorale” a declarat Gheorghe Flutur.

În partea a doua a reuniunii, în prezenţa tuturor candidaţilor PNL la funcţiile de preşedinţi de consilii judeţene şi primari ai municipiilor reşedinţă de judeţ şi de la Bucureşti, Gheorghe Flutur, în calitate de lider al aleşilor locali liberali la nivel naţional, dar şi cu o experienţă de două mandate de Preşedinte de Consiliu Judeţean, a făcut o prezentare succintă a numeroaselor proiecte realizate de aleşii locali liberali şi modul în care aceste proiecte de succes pot constitui argumente şi garanţii pe care candidaţii liberali le pot susţine în faţa alegătorilor.

„Administraţia locală liberală a demonstrat prin realizări că este o administraţie performantă, de succes, peste tot în ţară. Acum, suntem pregătiţi cu candidaţi şi proiecte pentru ca în următorul mandat să multiplicăm aceste exemple şi sunt încrezător că vom reuşi să explicăm şi să convingem concetăţenii să ne dea girul” a transmis Gheorghe Flutur candidaţilor PNL la alegerile locale. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: