Dreptul la replică

Stafe Vasilica, Siret: „Mi-aţi creat un grav prejudiciu de imagine”

„Având în vedere faptul că, la data de 02 Martie 2020, aţi publicat ştirea «Un administrator de bloc din Siret bătut cu geanta de o datornică», iar ulterior v-am solicitat să-mi daţi dreptul la replică, lucru ce nu s-a mai întâmplat, vă notific prin prezenta că voi fi nevoită să mă adresez instanţelor de judecată şi voi solicita suma de 10.000 EUR, ce reprezintă despăgubiri morale constând în defăimarea şi afectarea integrităţii mele.

De asemenea, prin transmiterea ştirii, mi-aţi creat un grav prejudiciu de imagine, dat fiindcă oraşul în care locuiesc este unul mic, ne cunoaştem majoritatea persoanelor din oraş, iar prin funcţia pe care o ocup, mi-aţi adus grave prejudicii de imagine atât faţă de colegii mei cât şi faţă de alte instituţii ale statului cât eu colaborez prin prisma atribuţiunilor de serviciu.

În speranţa rezolvării acestei situaţii, sunt dispusă la o negociere pe cale amiabilă” ne-a scris, la data de 25.07.2020, dna Stafe Vasilica din Siret, anexând la mesajul său adresat conducerii SC Crai nou SA factura şi copia documentului care atestă că, la data de 15 aprilie a.c., redacţia cotidianului „Crai nou” a primit, prin CN Poşta Română SA, o scrisoare din partea sa.

…Ne exprimăm pe această cale regretul că scrisoarea dvs. din luna aprilie, doamnă Stafe Vasilica, s-a rătăcit prin redacţie/(şi) a fost ignorată de noi (dar, categoric, fără să fie vorba despre o intenţie în acest sens!). Altfel, dintotdeauna, „Crai nou” s-a străduit – în numele respectului faţă de adevăr şi al respectului faţă de toţi cei cărora li se adresează – să dea curs replicilor primite de la persoanele care au considerat că informaţiile transmise de ziar au fost inexacte/incomplete. În contextul (parţial) configurat mai sus, mai mult ca sigur, lipsa de receptivitate faţă de mesajul dumneavoastră a fost cauzată de faptul că acesta a venit în perioada stării de urgenţă, când redacţia a lucrat, sub presiunea evenimentelor momentului, cu o echipă restrânsă. Deoarece nu avem un număr de telefon prin care să vă anunţăm direct şi rapid, vă transmitem pe această cale că, asigurându-vă de tot respectul nostru, suntem interesaţi să publicăm poziţia dumneavoastră faţă de cele afirmate în martie în cotidianul „Crai nou”, opinie pe care o aşteptăm pe adresa de e-mail a ziarului sau tot prin intermediul Poştei Române. (Redacţia)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: