Octavian Ilisoi precizează:

PMP Suceava nu are structuri şi nici aderenţi

Liderul ALDE Suceava, dr. Octavian Ilisoi, a declarat ieri că aşa-zisul transfer „in coropore” al unor organizaţii ALDE din zona Fălticeni, anunţat „cu surle şi trâmbiţe” de preşedintele PMP Suceava Marian Andronache, este de fapt o preluare a unor traseişti politici fără performanţe notabile şi care erau nemulţumiţi că nu se mai regăseau pe listele ALDE pentru următoarele alegeri.

„În urma analizelor făcute în zona Fălticeni am constatat că a existat o lipsă de implicare politică a unor membri care ţintesc mai degrabă funcţii decât soluţionarea problemelor cetăţenilor, motiv pentru care regândim structura organizaţională din zonă” a spus Ilisoi.

El a spus că ALDE îşi propune să construiască în zona Fălticeni cu oameni care cred în adevăratele valori liberale, cu membri de partid implicaţi şi cu multă dăruire.

„Prin acceptarea acestor traseişti politici, PMP Suceava dovedeşte că nu are structuri şi nici aderenţi, ci doar că este un partid care se agaţă de oportunişti din diverse zone. Aflat acum pentru prima dată la guvernare, PMP Suceava arată că nu este altceva decât un PDL mic, chiar foarte mic, care nu face altceva decât să continue practicile unui partid care a dispărut de pe scena politică. Şi, la fel ca PDL, şi PMP va dispare pentru că nu poţi să te aştepţi la rezultate diferite făcând acelaşi lucru” a spus Ilisoi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: