Numărul pacienţilor Covid-19 din spitalele din Suceava şi Rădăuţi a trecut de 200

> În judeţ s-au vindecat până acum 3.846 persoane

Prefectura Suceava a anunţat, ieri, că potrivit datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava, la nivelul judeţului se înregistrează un număr de 3846 de persoane declarate vindecate de Covid-19.

Totodată, sursa citată arată că în judeţ, până acum, au fost internate 3 persoane diagnosticate cu Covid-19, în acelaşi interval de timp fiind externată o persoană declarată vindecată.

Din totalul celor 513 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 131 pacienţi sunt diagnosticaţi cu Covid-19, 114 sunt în zona tampon şi 114 sunt cu alte afecţiuni (non-Covid). Din cei 131 pacienţi diagnosticaţi Covid-19, 82 prezintă forme medii ale bolii, 42 forme uşoare, iar 7 pacienţi cu forme grave sunt internaţi în secţia ATI, dintre care 3 sunt ventilaţi mecanic.

În Spitalul Municipal Rădăuţi sunt internaţi 71 de pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi 7 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: