Nouă ofiţeri şi 65 de subofiţeri ai ISU Suceava au fost înaintaţi în grad

Mai mulţi ofiţeri şi subofiţeri ai ISU Suceava au fost înaintaţi, ieri, în grad.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, locotenent Alin Găleată, în cadrul unui ceremonial militar, festivitate care a avut loc în toate subunităţile inspectoratului, au fost înaintaţi în gradul următor, la termen, 9 ofiţeri şi 65 de subofiţeri din rândurile pompierilor militari suceveni.

El a menţionat că în acelaşi cadru festiv, inspectorul-şef al ISU Suceava, colonelul Costică Ghiaţă, a dat citire şi ordinelor de acordare a gradului de sublocotenent pentru cei 2 absolvenţi ai Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Daniel Catargiu şi Daniel Oniciuc – repartizaţi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă sucevean. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: