Jucătorii Forestei depistaţi cu Covid-19 acum două săptămâni se întorc, mâine, la antrenamente

Perioada de pregătire a jucătorilor de la Foresta Suceava se desfăşoară în continuare, dar la relanti, în grupuri mici, aşa cum dictează regulile sanitare impuse de pandemia de coronavirus, a declarat ieri Dorin Goian, antrenorul echipei sucevene.

Fostul internaţional a transmis că de miercuri lotul va fi completat şi cu cei patru fotbalişti depistaţi acum două săptămâni cu coronavirus, Ruben Sumanariu, Andrei Săhlean, Cosmin Rotaru şi Eugeniu Celeadnic.

„Băieţii se simt bine şi, din fericire, alte cazuri noi nu au apărut. Cei patru au fost complet asimptomatici de altfel, dar s-au supus regulilor şi au stat în izolare două săptămâni. Miercuri ei vor reveni la antrenamente”, a spus Dorin Goian.

Antrenorul Forestei a mai dat o veste bună, şi anume, că în urma discuţiilor pe care preşedintele clubului Andrei Ciutac le-a avut la Direcţia de Sănătate Publică Suceava nu se impun alte măsuri sanitare printre jucători, iar pregătirile vor putea continua normal, cu întreaga echipă.

Din păcate, fotbaliştii Forestei vor trebui să se mulţumească să joace ei între ei, pentru că organizarea unui meci amical de verificare este, în continuare, greu de realizat. „Aceleaşi regulamente de prevenire a răspândirii virusului impun participarea la meciuri doar a echipelor în care toţi jucătorii au făcut testul pentru covid şi au ieşit negativ, şi în judeţul Suceava nu prea sunt echipe care au făcut asta”, a spus Goian.

Cert este că, la fel ca în toate sporturile din România, şi peste fotbalul de Liga a III-a, în care joacă Foresta Suceava, pluteşte incertitudinea privind momentul în care va fi reluată competiţia sezonului următor, ce-ar fi trebuit să înceapă pe 29 august.

Campionatul din 2019-2020 a „îngheţat” din cauza pandemiei la începutul lunii mai. FRF a hotărât atunci ca nicio echipă să nu retrogradeze, iar în competiţia următoare cele cinci serii din al treilea eşalon să conţină câte 18 echipe.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: