Jandarmii s-au pus pe capul braconierilor piscicoli

> Ei au aplicat amenzi şi avertismente unor pescari prinşi în ilegalitate la acumulările Rogojeşti, Hânţeşti şi Lipoveni

 Jandarmii suceveni au desfăşurat, duminică, o acţiune de prevenire şi combatere a braconajului piscicol în zona acumulărilor Rogojeşti, Hânţeşti şi Lipoveni din judeţul nostru.

Potrivit IJJ Suceava, în cadrul acţiunii au fost aplicate mai multe sancţiuni, dintre care 10 avertismente şi 4 amenzi în valoare de 1350 lei pentru pescuit fără permis, pescuit în scop comercial şi recreativ pe cursul unei ape curgătoare în zona de 500 de metri aval de baraj şi pescuit cu lansetă folosind plasă monofilament, fapte prevăzute şi sancţionate de Ordonanţa de urgenţă nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava anunţă că va acţiona şi în perioada următoare pentru protejarea fondului piscicol şi respectarea cadrului legal care reglementează pescuitul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: