În 74 de localităţi sucevene evoluează cazuri de Covid-19

 > Primarii din Suceava, Fălticeni, Rădăuţi, Vicovu de Sus şi Şcheia au fost invitaţi la şedinţa CJSU pentru stabilirea unui set complementar de măsuri necesare pentru gestionarea infecţiilor cu noul coronavirus

 În judeţul Suceava, conform distribuţiei cazurilor Covid-19 pe unităţi administrativ-teritoriale, din cele 114 unităţi administrativ teritoriale 40 nu au niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 26 au câte un caz în evoluţie, 32 au sub 5 cazuri în evoluţie, 10 au sub 10 cazuri în evoluţie, iar 6 au peste 10 cazuri în evoluţie.

Prefectul judeţului Suceava a convocat luni, de la ora 15, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în şedinţă extraordinară, pentru a analiza situaţia epidemiologică înregistrată în contextul epidemiei generate de virusul SARS-CoV- 2 la nivelul judeţului Suceava, respectiv, pentru stabilirea unui set complementar de măsuri necesare pentru gestionarea infecţiilor cu coronavirus la nivelul judeţului Suceava.

La şedinţa CJSU au fost invitaţi să participe primarii municipiilor Suceava, Fălticeni şi Rădăuţi, primarul oraşului Vicovu de Sus şi primarul comunei Şcheia.

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 33640, în ultimele 24 de ore fiind testate 126 de persoane, iar potrivit informării GCS, 8 persoane au fost confirmate pozitiv la infecţia cu noul coronavirus.

În judeţ se află în carantină 345 de persoane şi în izolare la domiciliu 127 de persoane.

De menţionat este că în cursul zilei de duminică poliţiştii au desfăşurat activităţi în context Covid-19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse 168 persoane.

De asemenea, au fost verificate 81 societăţi comerciale, fiind aplicate 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6500 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală şi neluarea măsurilor pentru diminuarea impactului riscurilor conform Legii nr.55/2020. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: