Ioan Stan:

Gheorghe Flutur stă bine la capitolul imaginaţie

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a apreciat, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, refuză  efectiv să se implice în problemele reale, concrete ale judeţului şi continuă să prezinte proiecte de viitor pentru că lista cu proiectele realizate este mult prea scurtă.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de senatorul PSD Ioan Stan. (N.B.)

După cum am mai spus în intervenţiile anterioare, nu există săptămână în care preşedintele Consiliului Judeţean Suceava să nu ne demonstreze că stă foarte bine la capitolul imaginaţie. Dacă ar sta la fel de bine şi la capitolul muncă în folosul sucevenilor, altfel ar fi arătat judeţul nostru după 4 ani de administraţie liberală.

Ultima găselniţă a domniei sale este înfiinţarea unui Muzeu de Artă Sacră în clădirea fostului Consulat al Austriei, care se află pe raza municipiului Fălticeni. Asta după ce ani de zile nu a catadicsit să angajeze măcar un paznic acolo pentru a nu se distruge clădirea, deşi imobilul se afla în patrimoniul Consiliului Judeţean. Cum se face că în tot acest răstimp nu a pus nicio cărămidă pentru reabilitarea clădirii dar acum, în prag de campanie electorală, brusc şi-a amintit de potenţialul acestei locaţii? Răspunsul este intuit de oricine: e doar o nouă temă de campanie electorală, la fel de realistă ca tunelurile prin munţi, ca aeroportul de la Floreni, ca cele două spitale de pe hârtie, ca tabăra internaţională de la Bucşoaia, etc. Este un nou proiect din lista „cu ce va face” Gheorghe Flutur dacă va mai prinde un mandat, această lista fiind mult mai lungă decât lista cu „ce a făcut” în acest mandat.

De asemenea, am remarcat că domnia sa nu pierde niciun prilej să se laude cu investiţiile făcute la drumul judeţean Mălini – Slatina – Găineşti, uitând cu bună ştiinţă să menţioneze că banii au fost alocaţi încă din 2018 de către guvernul PSD, prin PNDL-2, în contextul celei mai ample alocări de fonduri pentru infrastructura judeţeană de drumuri din ultimii 30 de ani. Şi dacă tot se laudă cu investiţiile guvernului nostru din zona respectivă, ne întrebăm de ce nu face un efort să  reabiliteze şi vestitul drum al Talienilor, care leagă judeţul Suceava de Neamţ? Doar banii au fost alocaţi de guvernul PSD în 2018 şi pentru acest drum. Menţionăm că în acest timp, Consiliul Judeţean Neamţ a reabilitat porţiunea de drum aflată în administraţia sa. Consiliul Judeţean Suceava ce a făcut timp de 2 ani? Nimic. Şi chiar săptămâna aceasta l-am văzut pe domnul Gheorghe Flutur afirmând că „avem motoarele turate la maxim”. În campanie poate, că în restul timpului sigur au fost gripate.

 Aşadar, după 4 ani de mandat, remarcăm că preşedintele Consiliului Judeţean Suceava refuză  să se implice în problemele reale ale judeţului. Asta deşi acum are propriul guvern PNL, este preşedintele PNL Suceava. Prin urmare, nu-l împiedică nimeni să facă ce trebuie pentru judeţul nostru. Dar,  din păcate pentru suceveni, ceea ce trebuie, nu este totuna cu ceea ce visează domnul Gheorghe Flutur. Din acest motiv, după alegerile din toamnă, domnul Flutur va fi istorie.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: