David, fiul cântăreţului Johnny Hallyday, a renunţat la procesul de succesiune

David Hallyday, fiul cântăreţului Johnny Hallyday, decedat în 2017, renunţă la procesul de succesiune demarat în vederea împărţirii averii muzicianului, a anunţat avocatul său, în contextul în care moştenirea starului rock s-a aflat în centrul unei îndelungate bătălii judiciare între văduva artistului şi cei doi copii mai mari ai acestuia, informează AFP. David Hallyday „a renunţat la succesiunea tatălui său, şi „abandonează orice procedură judiciară”, a declarat avocatul Pierre-Jean Douvier, confirmând o informaţie publicată în cotidianul Le Figaro. „David nu primeşte nimic, patrimonial sau financiar, şi nu cere nimic. Nu a primit nici obiecte simbolice”, a precizat acelaşi avocat. „De acum, David a întors o pagină şi priveşte spre viitor odată cu revenirea liniştii în viaţa lui”, a continuat el.

La jumătatea lunii iulie, Laetitica Hallyday, văduva cântăreţului, a dezvăluit pentru revista Paris Match că moştenirea starului rock constă în „patrimoniu, puţină trezorerie şi multe datorii”. Avocatul Laeticiei Hallyday a anunţat pe 3 iulie semnarea unui „acord definitiv” între văduva artistului şi Laura Smet, fiica cea mare a rockerului, care s-a adresat justiţiei pentru a contesta în instanţă testamentul tatălui ei, redactat în Statele Unite.

Acel acord, ale cărui termene nu au fost dezvăluite, a pus capăt unei perioade de peste doi ani de procese demarate în tribunalele franceze.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: