Cătălin Fodorean este cel de-al zecelea transfer al CSU din Suceava

Împrumutat până vara viitoare de la SCM Timişoara, Cătălin Fodorean este încă un  nou jucator care va evolua la CSU Suceava în următorul sezon de handbal.  El s-a născut la Cluj, are  21 ani, joacă pe postul de inter dreapta şi vine să pună umărul la ceea ce-şi doreşte antrenorul sucevenilor, Adrian Chiruţ, revenirea Sucevei în Liga Naţională.

Cu aceleaşi intenţii vor completa lotul CSU Suceava în această vară mai mulţi handbalişti, mai tineri sau mai experimentaţi,  dintre care doi portari Ştefan Grigoraş şi Darius Makaria, doi interi, Valentin Anton şi Alexandru Dascălu, extrema Alin Câmpan. Acestora li se vor alătura interul stânga, turcul Baran Nalbantoglu, pivotul macedonian Kostadin Petrov, un alt pivot, bosniacul Velibor Majic, extrema Viacheslav Sadovyi şi centrul Balasz Botond. Până când îşi vor putea dovedi calităţile pe posturi, este clar că CSU Suceava a câştigat mult în această vară la capitolul talie, câţiva dintre jucătorii nou-veniţi având peste 1.90 m şi în jur de 100 kg greutate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: