Trei candidaţi suceveni au fost eliminaţi din examenul de titularizare

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a informat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că la proba scrisă a Concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 29 iulie, în 5 centre de examen, s-au prezentat 841 de candidaţi (92,72%) din cei 907 candidaţi înscrişi.

Sursa citată precizează că 42 candidaţi s-au retras de la această probă din motive personale (35) şi medicale (7), iar 3 candidaţi au fost eliminaţi din examen.

 În total, din judeţul Suceava au fost transmise spre centrele de evaluare 796 de teze.

ISJ Suceava menţionează că toţi candidaţii eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizaţi pe posturi didactice/catedre în anul şcolar 2020-2021.

În comunicatul de presă se precizează că la proba scrisă a acestui concurs nu s-au înregistrat cazuri de candidaţi cu temperatura peste 37,3 grade Celsius.

Subiectele şi baremele de corectare au fost publicate pe site-ul dedicat, la ora 15, de către Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie.

Primele rezultate vor fi afişate în data de 4 august, iar contestaţiile pot fi depuse în zilele de 4 august, după afişarea rezultatelor, până la ora 21, respectiv 5 august, până la ora 12, în timp ce rezultatele finale se vor afişa în data de 11 august.

MEC a informat miercuri că, la nivel naţional, proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar s-a desfăşurat în 123 de centre, la această probă s-au prezentat 27.002 candidaţi (89,67%) din cei 30.113 candidaţi înscrişi, iar din promoţia de absolvenţi ai anului 2020 au fost prezenţi 2.724 de candidaţi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: