După creşterea numărului de infectări cu SARS-CoV-2 în judeţ

Astăzi are loc o şedinţă extraordinară la Prefectura Suceava

> Se va analiza situaţia şi se vor propune eventuale noi măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei

Prefectura Suceava a anunţat, ieri, că, având în vedere că în ultimele 48 de ore s-a înregistrat un trend ascendent al cazurilor noi de infecţie cu SARS-CoV-2, prefectul judeţului Suceava, Alexandru Moldovan, a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă într-o şedinţă extraordinară în data de 31.07.2020.

„Scopul şedinţei este de a se prezenta din partea reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Suceava situaţia epidemiologică actualizată înregistrată la nivelul judeţului Suceava şi analiza eventualelor noi măsuri avute în vedere pentru prevenirea şi combaterea răspândirii Covid-19” se arată într-un comunicat al Prefecturii.

De asemenea, în cadrul şedinţei va fi realizată o informare din partea reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava cu privire la gradul de ocupare a locurilor disponibile pentru bolnavii Covid-19, echipamentele de intervenţie şi protecţie disponibile şi necesare.

Prefectul judeţului Suceava, Alexandru Moldovan, a mulţumit celor care au înţeles să respecte cu stricteţe normele de distanţare fizică şi igienă.

Moldovan a făcut un apel către toţi cetăţenii să respecte măsurile stabilite de autorităţi în perioada stării de alertă precum şi recomandările specialiştilor epidemiologi.

„Este important să conştientizăm că acţiunile noastre îi pot afecta pe ceilalţi şi să respectăm deciziile autorităţilor pentru limitarea şi răspândirea infecţiilor cu noul coronavirus, pentru a nu fi în situaţia de a impune noi restricţii suplimentare la nivelul unor localităţi din judeţ” a transmis prefectul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: