Emisiunea prezentatoarei TV Ellen DeGeneres, investigată pentru un climat „toxic” şi hărţuire la locul de muncă

Compania WarnerMedia a contractat serviciile unei firme private de investigaţie, după ce a fost informată că emisiunea de divertisment „The Ellen DeGeneres Show” promovează un mediu de lucru „toxic”, hărţuirea profesională şi rasismul, relatează EFE. Programul vizat de această anchetă, prezentat de actriţa de comedie Ellen DeGeneres din 2003, este una dintre cele mai de succes emisiuni de divertisment din industria de televiziune americană.

Însă, potrivit unui articol publicat de revista Variety şi distribuit apoi de presa de specialitate, mai mulţi angajaţi ai emisiunii au primit un comunicat în care erau anunţaţi că vor trebui să participe la o serie de interviuri în cadrul unei anchete independente. Informaţia a fost dezvăluită după ce site-ul BuzzFeed a publicat un reportaj în care foşti angajaţi ai emisiunii au acuzat echipa de la „The Ellen DeGeneres Show” de „rasism” şi de „mediu toxic la locul de muncă”.

În reportaj erau denunţate comentarii nepotrivite şi o dinamică a „fricii” prin care angajaţii erau vizaţi de represalii dacă îşi luau zile libere pentru probleme medicale sau familiale, printre alte exemple.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: