Şomuz Fălticeni a adus un portar de la FCU Craiova

Şomuz Fălticeni şi-a asigurat poarta în viitorul sezon al Ligii a III-a de fotbal, după ce a reuşit să-l transfere pe Claudiu Chindriş. Om de bază la echipa patronată de Adrian Mititelu, FCU Craiova, cu care a promovat în această vară în Liga a II-a, goalkeeperul în vârstă de 21 de ani a semnat pe un sezon cu Şomuz Fălticeni. Adus să suplinească plecarea lui Cătălin Pascal, Claudiu Chindriş a participat la antrenamentele organizate în această săptămână pe stadionul Tineretului, ocazie cu care s-a pregătit alături de ceilalţi trei portari rămaşi în lotul fălticenean – Andrei Pascal, Sebastian Bâlbă şi David Iftode.

Originar din Maramureş, Chindriş s-a format la renumita Şcoală de Fotbal „Ardealul” Cluj-Napoca, alături de care a ieşit vicecampion naţional în anul 2016.

„Încercăm să aducem în lot jucători importanţi, care pot ajuta echipa să obţină rezultate cât mai bune în noua ediţie de campionat. Claudiu Chindriş este un portar foarte apreciat şi a fost unul dintre titularii porţii echipei FC Universitatea Craiova, echipă care a promovat în Liga a II-a. Sunt convins că va fi un jucător important şi pentru poarta Fălticeniului, alături de ceilalţi portari talentaţi pe care îi avem în lot. Suntem în discuţie şi cu alţi jucători experimentaţi pe care dorim să-i aducem la Fălticeni în perioada următoare.

Programul de pregătire decurge normal, cu respectarea protocolului medical stabilit pentru perioada pandemiei. Vrem să fim pregătiţi din toate punctele de vedere până la startul sezonului care ar trebui să aibă loc la sfârşitul lunii august”, a declarat directorul sportiv Iulian Daraba.

Şomuz Fălticeni ar trebui să înceapă noul sezon al Ligii a III-a pe 29 august, într-o serie de 18 echipe.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: