Necazurile mafiei

Persoane din Suceava au fost duse la Bucureşti într-un dosar de spălare de bani

> Suma care face obiectul cercetării depăşeşte 9 milioane de lei

Ieri poliţiştii au pus în aplicare 13 mandate de aducere a persoanelor din judeţul Suceava, dar şi din judeţele Dolj, Maramureş, Giurgiu, Ilfov şi municipiul Bucureşti.

Potrivit Poliţiei Capitalei, persoanele figurează într-un dosar privind fapte de evaziune fiscală în forma evidenţierii de cheltuieli fictive în scopul sustragerii de la plata taxelor şi impozitelor şi spălare a banilor.

Din datele existente, rezultă presupunerea rezonabilă că prejudiciul este de aproximativ 3.300.000 lei, iar suma ce face obiectul infracţiunii de spălare a banilor este de circa 9.400.000 lei.

Sursa precizează că mandatele de aducere sunt puse în aplicare de către poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: