Numărul sucevenilor care s-au vindecat de Covid-19 a ajuns la 3.772

> Doi suceveni cu Covid-19 au fost internaţi în spital, iar 22 au fost externaţi în ultimele 24 de ore

Prefectura Suceava anunţă că potrivit datelor centralizate de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, la nivelul judeţului Suceava s-au înregistrat 3.772 de persoane declarate vindecate de Covid-19.

În acelaşi timp, tot la nivelul judeţului, în ultima perioadă au fost internate două persoane diagnosticate cu Covid-19 şi externate 22 persoane declarate vindecate.

Astfel, din totalul celor 523 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 125 sunt diagnosticaţi cu Covid-19, iar 139 sunt în zona tampon. Din cei 125 diagnosticaţi Covid-19, 90 pacienţi prezintă forme medii ale bolii, 27 forme uşoare, iar 8 pacienţi cu forme grave au fost internaţi în secţia ATI, dintre care 3 sunt ventilaţi mecanic.

În Spitalul Municipal Rădăuţi sunt internaţi 56 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi 11 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 31.995 persoane, în ultimele 24 de ore fiind testate 240 de persoane. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: