Fotbal

Lotul Forestei Suceava a reluat pregătirile

Foresta Suceava şi-a reluat pregătirile, la începutul acestei săptămâni, fără cei patru jucători care au fost depistaţi pozitiv cu coronavirus zilele trecute la testarea comandată de către conducerea clubului, este vorba de Ruben Sumanariu, Eugeniu Celeadnic şi de nou-veniţii Andrei Sahlean (Bucovina Rădăuţi) şi Cosmin Rotaru (Ceahlăul Piatra Neamţ). Conform normelor în vigoare, cei patru au stat internaţi în spital timp de 48 de ore, iar acum urmează să petreacă alte 12 zile în izolare la domiciliu.

„Am primit acordul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava ca să reluăm antrenamentele cu ce a mai rămas din lotul de jucători. Sperăm să nu ne mai confruntăm cu astfel de evenimente nedorite, iar pentru a ne asigura că toate lucrurile sunt în regulă vom mai efectua o testare pe data de 9 august. Aşa cum am mai spus, suntem în diverse discuţii pentru întărirea lotului, însă jucătorii pe care-i aşteptăm să ni se alăture în zilele următoare nu vor intra în programul echipei decât după ce vor fi, la rândul lor, testaţi”, a declarat Andrei Ciutac, preşedintele grupării sucevene.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI