Numărul sucevenilor declaraţi vindecaţi de Covid-19 a ajuns la 3.740

Potrivit datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică Suceava şi citate de Prefectura Suceava, în judeţ sunt 3.740 de persoane declarate vindecate de Covid-19.

Sursa citată menţionează că în judeţ, până acum au fost internate 10 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în acelaşi interval de timp fiind externate 22 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 500 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 119 pacienţi sunt diagnosticaţi cu Covid-19, 123 pacienţi sunt în zona tampon şi 258 pacienţi prezintă alte afecţiuni (non-Covid).

Din cei 119 pacienţi diagnosticaţi Covid-19, 73 pacienţi prezintă forme medii ale bolii, 31 forme uşoare, iar 15 pacienţi cu forme grave sunt internaţi în secţia ATI, dintre care 6 sunt ventilaţi mecanic.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuţi sunt internaţi un număr de 50 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi 12 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Numărul total de persoane testate până acum este de 31.660, în ultimele 24 de ore fiind testate 135 de persoane.

Conform distribuţiei cazurilor Covid-19 pe unităţi administrativ-teritoriale, din cele 114 unităţi administrativ-teritoriale 53 nu au niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 24 au câte un caz în evoluţie, 26 au sub cinci cazuri în evoluţie, 6 au sub zece cazuri în evoluţie, iar 5 au peste 10 cazuri în evoluţie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: