Un sucevean implicat în traficul de droguri de mare risc a fost găsit în Ungaria

 > El a fost extrădat şi plasat în arest

 Un bărbat din comuna Muşeniţa, cunoscut în lumea interlopă drept Gotcă, a fost extrădat din Ungaria, unde acesta se ascundea de aproximativ jumătate de an de la justiţia română.

În cursul zilei de 22 iulie, bărbatul, numit G.A.I., a fost preluat de poliţiştii din cadrul SIC Suceava, fiind totodată pus în executare mandatul de arestare preventivă din 23.12.2019, emis de Tribunalul Suceava.

Prin încheierea Tribunalului Suceava din data amintită, a fost admisă în parte propunerea de arestare preventivă în lipsă, formulată de DIICOT Suceava, vizându-l pe sucevean.

Astfel, G.A.I. a fost arestat în lipsă, fiind cercetat pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri de risc mare.

Gruparea la care a făcut referire DIICOT Suceava a fost destructurată în cursul lunii octombrie 2019.

Atunci, DIICOT şi BCCO Suceava au prins în flagrant şapte persoane, care au acţionat în trei echipe, una a dealerului principal şi două ale intermediarilor acestuia, suspectate de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: