Duminică, Înaltpreasfinţitul Părinte Calinic va fi întronizat Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor

Duminică, 26 iulie 2020, la Suceava va avea loc întronizarea Înaltpreasfinţitului Părinte Calinic, ales în slujirea de Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor în şedinţa de lucru a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române din 21 iulie 2020.

Programul acestui eveniment debutează cu Sfânta Liturghie oficiată în incinta Mănăstirii „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, începând cu ora 9, de către ÎPS Părinte Mitropolit Teofan al Moldovei şi Bucovinei, înconjurat de un sobor de ierarhi, preoţi şi diaconi.

Ceremonia întronizării noului Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor va începe în jurul orei 11.30.

La eveniment, reprezentanţii presei vor avea acces pe baza legitimaţiilor de serviciu, în spaţiul special amenajat. Evenimentul va fi transmis în direct de Trinitas TV, televiziunea Patriarhiei Române.

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Delacruce says:

    Fratilor preoti ,pregatiti-va de vremuri grele.Vom plânge la mormântul bunului părinte Pimen. Ati auzit motto-ul lui Calinic ,, merg sa carpesc mrejele ortodoxiei stricate de erezii, schisme ,s.a.” (citat aprox.)

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: