Managerul SJU Suceava, Alexandru Calancea, vrea să refacă imaginea spitalului

Managerul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, Alexandru Calancea, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că doreşte să refacă imaginea acestui spital şi să îl transforme într-un spital de elită.

„Obiectivele mele ca manager sunt să formăm o echipă unită, o echipă medicală performantă. În alt doilea rând să schimbăm modul de comunicare, relaţia dintre cadrul medical, pacient şi aparţinător. În al treilea rând, mi-aş dori foarte mult să refacem imaginea acestui spital, să refacem imaginea Sucevei şi, nu în ultimul rând, a Bucovinei, şi mi-aş dori foarte mult să avem un spital performant, să avem un spital de elită prin colaborări cu universităţile”, a spus Calancea.

El a menţionat că SJU Suceava are o colaborare strânsă şi speră că de durată cu USV, dar doreşte să colaboreze şi cu alte universităţi şi clinici din ţară şi străinătate.

Ne dorim un spital performant, unde să putem trata pacienţii aşa cum este normal în secolul XXI

„Vrem să aducem noi specialităţi la Spitalul Judeţean Suceava, vrem să facem noi proceduri, astfel încât să avem un spital performant, unde să putem să ne tratăm aşa cum este normal în secolul XXI”, a spus managerul interimar al SJU Suceava.

El a arătat că deocamdată există o dificultate, pentru că Spitalul Judeţean încă este spital Covid, dar asta nu împiedică să fie trataţi şi pacienţii cu patologii non-Covid.

„Avem trasee foarte bine stabilite, verificate de epidemiologi, astfel încât pe lângă patologia Covid pe care o tratăm, şi am început să ne familiarizăm cu ea, dorim să tratăm şi să avem grijă de pacienţii noştri non-Covid, urgenţe medico-chirurgicale sau de pacienţi cu alte patologii cronice. Aceste lucruri se vor face treptat, având în vedere evoluţia epidemiologică de la zi la zi”, a spus managerul SJU Suceava.

El a subliniat că în SJU Suceava viaţa merge înainte şi că nu au fost oprite proiectele.

„Nu ne-am oprit visele în această epidemie. Ne dorim în continuare să progresăm, să avem noi specialităţi şi să fim performanţi” a spus Calancea. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: