Kanye West şterge un mesaj publicat pe Twitter în care a scris că încearcă să divorţeze de Kim Kardashian

Rapperul Kanye West a scris ieri dimineaţă pe contul său de Twitter că a încercat să divorţeze de soţia sa, vedeta reality TV Kim Kardashian, apoi a şters mesajul, câteva minute mai târziu, relatează Reuters. „Am încercat să divorţez de când Kim s-a întâlnit cu Meek la Warldolf pentru reforma închisorilor”, a scris West. Rapperul pare să se refere la o întâlnire la hotelul Waldorf dintre Kim Kardashian şi rapperul Meek Mill, fostul iubit al cântăreţei Nicki Minaj, care au participat la o conferinţă pe tema reformei justiţiei penale, desfăşurată în Los Angeles în noiembrie 2018.

Kanye West a postat luni noapte o serie de mesaje bizare, conform cărora soţia lui, Kim Kardashian, ar încerca „să-l închidă” pe motive medicale, precum şi mesaje în care rapperul se compara cu Nelson Mandela şi susţinea că filmul „Get Out” este bazat pe povestea vieţii sale. Această avalanşă de postări bizare apărute pe contul oficial de Twitter al lui Kanye West – dintre care majoritatea au fost şterse câteva ore mai târziu – s-a pornit la doar o zi după ce rapperul şi-a lansat campania pentru preşedinţia SUA, cu o adunare electorală organizată la Charleston, Carolina de Sud. În cadrul acestui eveniment electoral, Kanye West, cu ochii în lacrimi, a făcut referire la o decizie pe care el şi soţia sa au luat-o în legătură cu un avort.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI