3.675 suceveni s-au vindecat de Covid-19

Conform datelor centralizate de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava şi citate de Prefectura Suceava, la nivelul judeţului Suceava se înregistrează un număr de 3.675 de persoane declarate vindecate de Covid-19.

Sursa citată arată că în judeţ, în ultimele 24 de ore, au fost internate 12 persoane diagnosticate cu Covid-19, în acelaşi interval de timp fiind externate 14 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 480 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 108 sunt diagnosticaţi cu Covid-19, iar 94 sunt în zona tampon. Din cei 108 diagnosticaţi Covid-19, 58 prezintă forme medii ale bolii, 40 forme uşoare, iar 10 pacienţi cu forme grave sunt internaţi în secţia ATI, dintre care 5 sunt ventilaţi mecanic.

În Spitalul Municipal Rădăuţi sunt internaţi 22 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi 21 suspecţi de infecţie cu noul coronavirus.

Sursa precizează că persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecţiei cu noul coronavirus sunt declarate pacienţi diagnosticaţi Covid-19, fără a fi influenţată statistica în ceea ce priveşte numărul de internări.

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 30.572, în ultimele 24 de ore fiind testate 242 de persoane. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: