Eleonore de Habsburg, strănepoata ultimului împărat al Austriei, s-a căsătorit cu un pilot de Formula E

Eleonore de Habsburg, strănepoata ultimului împărat al Austriei, s-a căsătorit luni cu pilotul belgian de Formula E, Jerome d’Ambrosio, în cadrul unei ceremonii civile restrânse desfăşurate la Monaco, în timp ce ceremonia religioasă a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus, informează DPA.

Într-o declaraţie, casa de Habsburg a precizat că mirele (34 de ani) şi mireasa (26 de ani) au fost acompaniaţi doar de rudele apropiate, dintre care nu au lipsit părinţii Eleonorei, Karl de Habsburg, şeful fostei familii imperiale, şi Francesca Thyssen-Bornemisza, o patroană a artelor.

Cea mai mare dintre copiii cuplului, Eleonore, lucrează ca designer de bijuterii. Ea şi d’Ambrosio s-au cunoscut în urmă cu trei ani pe un zbor Londra – Nisa.

Străbunicul ei, împăratul Carol I, a părăsit tronul în 1918 după ce Austro-Ungaria a pierdut Primul Război Mondial.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: