Amber Heard susţine că fostul său soţ, Johnny Depp, a ameninţat-o că o omoară

Actriţa americană Amber Heard a afirmat ieri, în faţa unei instanţe din Londra, că fostul ei soţ, Johnny Depp, a ameninţat-o că o omoară, declaraţie făcută în cadrul unei depoziţii în calitate de martor în procesul intentat de actor unui tabloid britanic, transmite Reuters.

Johnny Depp a dat în judecată News Group Newspapers, grupul de publicaţii din care face parte şi tabloidul The Sun, din cauza unui articol publicat în 2018 în care starul este prezentat drept „un bărbat care îşi bate nevasta”. De asemenea, în articol era pusă sub semnul întrebării modalitatea în care actorul a primit rolul din seria „Fantastic Beasts and Where To Find Them”.

Actorul în vârstă de 57 de ani, celebru pentru rolul căpitanului de piraţi Jack Sparrow din seria „Pirates of the Caribbean”, a declarat în faţa instanţei săptămâna trecută că toate acuzaţiile ce i-au fost aduse de Amber Heard, care a susţinut că era deseori abuzată fizic şi verbal de actor, sunt neadevărate. Starul a respins, de asemenea, că ar fi fost vreodată violent cu Amber sau cu orice altă femeie.

Într-o declaraţie scrisă şi rostită sub jurământ în faţa instanţei, Amber Heard a declarat, din boxa martorilor, că a fost grav abuzată de Johnny Depp. „Unele incidente au fost atât de grave încât m-am temut că ar putea să mă omoare, fie intenţionat, fie pur şi simplu pierzându-şi controlul şi împingând lucrurile prea departe”, susţinea ea în declaraţie. „În mod explicit m-a ameninţat că mă omoară de mai multe ori, în special în ultima parte a relaţiei noastre”, a adăugat actriţa.

Johnny Depp susţine că toate aceste acuzaţii sunt inventate, poziţie ce a fost confirmată şi de martorii pe care i-a adus în sprijinul său. Fosta sa parteneră de viaţă şi mamă a celor doi copii ai săi, Vanessa Paradis, precum şi actriţa Winona Ryder, cu care a fost logodit în anii ’90, au declarat că actorul nu a fost niciodată violent şi că nu cred în acuzaţiile ce-i sunt aduse de Amber Heard.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: