Aeroportul Suceava va prelua zborurile companiei Blue Air de pe aeroportul din Bacău, programate în perioada 15 august-30 septembrie

> Gheorghe Flutur: Îmi exprim speranţa ca odată cu această colaborare Blue Air va decide să introducă şi curse aeriene permanente de la Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că în perioada 15 august-30 septembrie aeroportul sucevean va prelua zborurile companiei Blue Air de pe aeroportul din Bacău.

„Încă o veste bună pentru Aeroportul Internaţional “Ştefan cel Mare” din Suceava, pentru judeţul Suceava, pentru Bucovina. Putem anunţa că aeroportul sucevean va prelua zborurile companiei Blue Air de pe aeroportul din Bacău, programate în perioada 15 august-30 septembrie” a spus Flutur.

El a arătat că este vorba despre şase curse spre 4 ţări, astfel: Bruxelles (cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână – luni şi miercuri), Dublin (4/săptămână – marţi, joi, sâmbătă şi duminică), Torino (2/săptămână – marţi şi joi), Roma – Fiumicino (4/săptămână – marţi, miercuri, vineri şi sâmbătă), Milano – Bergamo (2/săptămână – miercuri şi duminică) şi Londra – Luton (5/săptămână – luni, joi, vineri, sâmbătă şi duminică).

„Avem, aşadar, în primul rând, ca noutate pentru aeroportul nostru, două capitale, Bruxelles şi Dublin, o nouă destinaţie din Italia, Torino, încă un aeroport din Roma, Fuimicino, la care se adaugă zborurile Milano şi Londra” a declarat Flutur.

El şi-a exprimat speranţa că odată cu această colaborare Blue Air va decide să introducă şi curse aeriene permanente de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”.

Gheorghe Flutur a reamintit că, exceptând zborul de Viena, nu este nicio altă cursă suspendată de pe aeroportul sucevean, iar în 3 august va fi inaugurată o nouă legătură aeriană cu Germania, cursa de Dortmund.

„Aşa cum am mai spus-o, deschiderea de noi curse după programul stabilit cu mult înainte de debutul pandemiei este unul dintre argumentele că Suceava este perceput ca un judeţ sigur, drept care Bucovina va continua să devină o destinaţie din ce în ce mai atractivă”, a menţionat Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: