După ce mai mulţi buşteni au căzut dintr-un camion

Un copil, o femeie şi un bărbat au fost grav răniţi

Un copil de 10 ani, o femeie de 50 de ani şi un bărbat de 52 de ani au fost răniţi, sâmbătă după-amiază, după ce încărcătura de buşteni a unui autocamion s-a răsturnat într-o curbă, zonă în care aceştia staţionau pentru că li s-a stricat maşina.

Potrivit ISU Suceava, evenimentul s-a produs în jurul orei 16, între localităţile Frasin şi Molid.

Sursa citată arată că mai mulţi buşteni, din remorca unui autocamion încărcat cu lemne, s-au desprins într-o curbă şi au căzut pe carosabil.

În cădere, trunchiurile au surprins şi au rănit trei persoane, respectiv o femeie de 50 de ani, un minor de 10 ani şi un bărbat de 52 de ani care se aflau pe marginea drumului, unde se opriseră cu maşina, deoarece aceasta se defectase. De asemenea, lemnele au avariat şi autoturismul.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Cei trei răniţi erau conştienţi şi cooperanţi, dar prezentau multiple traumatisme.

Pompierii militari au îndepărtat buştenii, pentru a înlesni accesul la persoanele rănite, iar personalul medical le-a acordat primul ajutor şi le-au stabilizat.

Ulterior, cei trei au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI