La Universitatea „Ştefan cel Mare”

Record de înscrieri în sesiunea de admitere iulie 2020

Vineri, 17 iulie a.c., s-a încheiat prima sesiune de înscrieri organizată de Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV), în cadrul căreia, la cele zece facultăţi, şi-au depus dosarele peste 3900 de candidaţi, a anunţat instituţia academică.

Potrivit USV, studiile de licenţă, forma de învăţământ la zi şi la distanţă, s-au bucurat de un mare succes în rândul absolvenţilor de liceu, însumând un total de 2831 de candidaţi, cu aproape 15% mai mulţi decât în sesiunea iulie a anului trecut, o creştere semnificativă, „care certifică atractivitatea ofertei educaţionale a Universităţii”.

„Rezultatul înscrierilor din această sesiune face dovada gradului mare de încredere de care USV se bucură în cadrul comunităţii, ca urmare a implicării constante, directe şi necondiţionate în problemele judeţului şi ale regiunii, inclusiv în gestionarea contextului epidemiologic actual” a transmis USV.

Astăzi, 20 iulie, între orele 13 şi 16, candidaţii pot depune contestaţii, ale căror rezultate vor fi afişate pe 21 iulie.

Înmatriculările se fac în perioada 20-29 iulie (fără zilele de sâmbătă şi duminică), iar rezultatele finale vor fi afişate pe 30 iulie.

În această primă sesiune de înscrieri, candidaţii au putut alege dintr-un total de 90 de specializări, fiind disponibile peste 2100 de locuri bugetate şi peste 2500 de locuri cu taxă pentru programe de studiu din ciclul de licenţă, masterat şi doctorat.

Informaţii detaliate despre derularea procesului de admitere 2020, actualizate constant, pot fi obţinute consultând pagina Admitere.usv.ro/ (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: