Respectarea măsurilor de protecţie în contextul Covid-19, verificate la Rădăuţi şi Suceviţa

Prefectul Alexandru Moldovan şi directorul executiv interimar al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Dinu Sădean, au efectuat o vizită în teritoriu având ca obiectiv verificarea modului de respectare a măsurilor de protecţie şi prevenire a răspândirii SARS-CoV-2.

Potrivit Prefecturii Suceava, ei s-au deplasat, ieri, în zona Rădăuţi-Suceviţa, la Spitalul de Îngrijiri Paliative „Sf. Luca” Suceviţa, la Căminul pentru Persoane Vârstnice Rădăuţi şi la Spitalul Municipal Rădăuţi.

S-a verificat existenţa echipamentelor de protecţie pentru personal, asigurarea circuitelor epidemiologice, fiind discutate punctual, cu managerii unităţilor socio-medicale, aspectele privind eventualele riscuri identificate şi măsurile de eliminare adoptate pentru a preveni răspândirea infecţiilor provocate de noul coronavirus SARS-CoV2, a mai menţionat sursa citată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: