În spitalele din judeţ, 120 pacienţi internaţi cu Covid-19

> Dintre aceştia, şase sunt ventilaţi mecanic

 Prefectura Suceava a anunţat joi, potrivit datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică Suceava, că 3.619 persoane erau declarate vindecate de Covid-19.

În cele 24 de ore anterioare, au fost internate patru persoane diagnosticate cu Covid-19, în acelaşi interval de timp fiind externate zece persoane vindecate.

Din totalul celor 544 de pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 105 pacienţi erau diagnosticaţi cu Covid-19, 124 pacienţi erau în zona tampon şi 315 pacienţi au alte afecţiuni (non-Covid). Din cei 105 pacienţi diagnosticaţi Covid-19, 67 pacienţi prezintă forme medii ale bolii, 26 forme uşoare, iar 12 pacienţi, cu forme grave, erau internaţi în secţia ATI. Din cei 12 pacienţi aflaţi în secţia ATI, şase erau ventilaţi mecanic.

La Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 15 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi 14 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Persoanele suspecte Covid-19 internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecţiei cu noul coronavirus, sunt declarate drept pacienţi diagnosticaţi Covid-19, fără a fi influenţată statistica în ceea ce priveşte numărul de internări, a precizat Prefectura. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: