Synevo România recoltează probe pentru teste Real Time PCR în 50 de centre, inclusiv Suceava şi Rădăuţi

Synevo România anunţă că recoltează probe pentru testele moleculare pentru depistarea infecţiilor cu virusul SARS-CoV2 în 50 de centre din 36 de oraşe din ţară, inclusiv Suceava şi Rădăuţi. Timpul de eliberare al rezultatelor este de maxim 72 de ore de la momentul recoltării. Costul unui test Real Time PCR în reţeaua Synevo este de 285 de lei.

„Continuăm să susţinem eforturile autorităţilor, precum şi nevoile individuale ale pacienţilor. În acest moment analizăm peste 1.000 de probe pe zi şi căutăm să extindem capacitatea de procesare pentru a veni în întâmpinarea cererii crescute de la clienţi corporate, pacienţi supuşi unor proceduri medicale şi persoane care călătoresc în afara ţării. În oraşele mari avem deja ocupată în proporţie de 95% capacitatea de recoltare disponibilă până la finalul lunii iulie” a declarat doctor Antoanela Curici, director medical Synevo România. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: