Marian Andronache:

Suceava are nevoie de un spital de boli infecţioase şi de un spital de pediatrie

Viceprimarul municipiului Suceava Marian Andronache a declarat, marţi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că municipiul Suceava are nevoie atât de un spital de sine stătător de boli infecţioase, cât şi de unul de pediatrie.

El a spus că ideea pe care a lansat-o privind înfiinţarea unui spital de boli infecţioase în municipiu a venit din discuţiile privind conturarea programului pe care PMP vrea să îl prezinte în campania electorală şi la care a participat şi candidatul PMP la funcţia de preşedinte al CJ Suceava, Bogdan Codreanu.

„Nu spun că e uşor de realizat, dar împreună cu Consiliul Judeţean se poate face” a spus Andronache, care a menţionat că această propunere a fost bine primită de suceveni.

El nu a exclus ca acest spital de boli infecţioase să fie unul în subordinea Consiliului Local Suceava.

„Că va fi spital municipal de boli infecţioase, vom vedea. Dar trebuie făcut” a spus Andronache.

El consideră că probleme privind bolile infecţioase vor fi şi în perioada următoare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: